Informatie

De praktijk voor fysiotherapie Nijhuis is een kleinschalige praktijk in de wijk Zuid Berghuizen. Betrokkenheid en persoonlijke aandacht zijn belangrijke zaken in de praktijk. Daarnaast wordt er gedegen fysiotherapie toegepast.

Het belang van de behandeling van de totale mens staat voorop in de behandeling. Hiervoor staan verschillende behandelmethodes tot mijn beschikking: manuele therapie, neurologische behandelmethodes, osteopathie, medi-taping , fysiofitness, dry needling, enz. Met al deze methodes heb ik ruime ervaring. Ik werk als manueel therapeut op dezelfde manier als de Rugpoli in Delden, volgens de principes van McKenzie

Klachtenbeelden die in de praktijk veel voorkomen zijn, gewrichtsklachten, ook van de wervelkolom, hoofdpijnklachten, CVA, dwarslaesie, spasmen, klachten van de ingewanden, algemene pijnklachten.

Ook kinderen kunnen deze klachten hebben, en deze zijn vaak erg goed door een fysiotherapeut te behandelen.

Er bestaat in de praktijk geen wachtlijst, u krijgt gelijk een afspraak. De behandeling kan ook aan huis plaatsvinden, als u zelf niet in staat bent om de praktijk te bezoeken. Ik heb contracten met alle grote verzekeraars.

behandelruimte_newbehandelruimte3